Stel cookie voorkeur in

WIJ ZIJN * ATO-SCHOLENKRING

Goed onderwijs, dat doe je samen

ATO-Scholenkring heeft als doel dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat kunnen we niet alleen. We werken samen met partners buiten onze organisatie, blijven in gesprek met ouders en betrekken hen en medewerkers bij onze plannen en organisatie. We vinden het vanzelfsprekend om ook kinderen een stem te geven. Zo organiseerden we een ‘kidscrowd’, met als resultaat een uniek kindermanifest waarin staat wat kinderen voor de toekomst van het onderwijs echt belangrijk vinden. En hebben we het initiatief genomen voor de start van het Bossche Kinderparlement.
 

“De enorme betrokkenheid van directeuren, medewerkers, ouders, kinderen en partners zorgt ervoor dat het strategisch beleidsplan 2015-2019 echt iets van ons allen is. Daardoor gaan we met vertrouwen en plezier de toekomst tegemoet!”
 

Onze missie: hier staat ATO-Scholenkring voor

De ATO scholen in ’s-Hertogenbosch en omgeving bieden kwalitatief, eigentijds onderwijs dichtbij huis voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Maar ook vanaf de voorschoolse periode (0 tot 4 jaar) willen we, samen met partners, een optimale, brede ontwikkeling van ieder kind bevorderen.

Onze visie: wat willen we bereiken en hoe?

ATO-Scholenkring is een vooruitstrevende maatschappelijke samenwerkingspartner. Binnen onze professionele leergemeenschap zorgen we voor pluriform onderwijs. Daardoor wordt ieder kind uitgedaagd om zijn talenten te ontwikkelen, met een duurzaam resultaat.

Lees meer over onze kernwaarden, onze speerpunten of download onze brochure.