Stel cookie voorkeur in

CONTACT

Ligging en bereikbaarheid

Ons kantoor is gehuisvest in een monumentaal pand op het landgoed Coudewater (oude hoofdgebouw) aan de rand van Rosmalen. Via trein, bus en een korte wandeling bereikt u ons in een lommerrijke omgeving. Wij zijn met de auto uitstekend bereikbaar. U vindt ons direct aan de A59 afslag Rosmalen/Berlicum.

Routebeschrijving per auto

Vanuit Eindhoven A2 en Tilburg N65
Blijf ter hoogte van 's-Hertogenbosch op het rechterbaan. Neem de afslag richting Nijmegen/Oss/Rosmalen. Ter hoogte van het knooppunt Hintham neemt u de eerste afslag 48 -Rosmalen/Berlicum. Aan het einde van deze afslag bij de verkeerslichten linksaf slaan. Dit is Berlicumseweg. Na ca. 200 meter linksaf (Coudewater) en meteen weer rechts aanhouden. Na 200 meter rechts over het bruggetje met slagboom. U ziet het gebouw (centrum OKE) recht voor u.

Vanuit Amsterdam/Utrecht A2
Volg de weg tot u nabij 's-Hertogenbosch Noord. Blijf vervolgens op de rechterbaan richting Eindhoven/Nijmegen.
Blijf ter hoogte van het knooppunt Hintham op het rechterbaan. Neem de afslag richting Nijmegen/Oss/Rosmalen. Op de A 59 neemt u de eerste afslag 48 -Rosmalen/Berlicum.
Zie verder vanuit Eindhoven A2.

Vanuit Nijmegen A59
Volg de weg tot u nabij 's-Hertogenbosch/Rosmalen komt.
Neem de afslag Rosmalen/Berlicum/'s-Hertogenbosch Centrum (afslag 48).
Aan het einde van deze afslag bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Berlicum. U rijdt onder de A59 door. U bevindt zich op de Berlicumseweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Na ca. 200 meter linksaf (Coudewater) en meteen weer links aanhouden (u rijdt dan als het ware terug op een parallelweg).
Zie verder vanuit Eindhoven A2.

Vanuit Rotterdam/Waalwijk A59
Volg de weg tot u nabij 's-Hertogenbosch Noord komt. Volg de rijrichting naar Eindhoven/Nijmegen. Blijf ter hoogte van het knooppunt Hintham op het rechterbaan. Neem de afslag richting Nijmegen/Oss/Rosmalen. Op de A 59 neemt u de eerste afslag 48 -Rosmalen/Berlicum. Zie verder vanuit Eindhoven A2.

CONTACTFORMULIER

Velden met een * moeten verplicht ingevuld worden.

 

 

Contactgegevens bestuurskantoor

Tel. 073-8507850
info@ato-scholenkring.nl

Bezoekadres:
Berlicumseweg 8g - 5248 NT Rosmalen
Postadres:
Postbus 185 - 5240 AD Rosmalen